Aanmeldingsformulier Herplaatsing

Met dit formulier kunt u uw Sennenhond aanmelden voor herplaatsing via de website van Stichting Herplaatsing Sennenhonden "Citta von Bännlifluh".

Voordat u het formulier invult, verzoeken wij u kennis te nemen van alle informatie in dit onderdeel van de website, zodat u goed geïnformeerd bent over herplaatsingen en daardoor een weloverwogen keuze kunt maken.

Aan het eind van het aanmeldingsformulier wordt u gevraagd om minimaal 3 en maximaal 5 digitale foto's van uw Sennenhond toe te voegen. Zorg er voor dat u deze bestanden bij de hand heeft wanneer u begint met het invullen van het aanmeldingsformulier. Zonder digitale foto's kan uw Sennenhond helaas niet op de website worden vermeld.

Vul het aanmeldingsformulier volledig in, voeg 3 tot 5 digitale foto's toe, doe de beveiligings-check en klik op de knop 'Verzenden' om het aanmeldingsformulier definitief te verzenden.

Tot slot vragen wij u een vrijwillige gift voor de afstandsbemiddeling over te maken naar IBAN NL26 ABNA 0567 5521 36 t.n.v. Stichting Herplaatsing Sennenhonden "Citta von Bännlifluh" in Coevorden. Vindt u het lastig om de hoogte van uw gift te bepalen? Kijk dan eens wat andere stichtingen vragen voor hun bemiddeling, of hanteer een richtbedrag van € 50.Gegevens van de huidige eigenaar
NB: Deze gegevens worden uiteraard niet op de website vermeld

Gegevens van de te herplaatsen Sennenhond
NB: Stamboom- en identificatienummer alsmede informatie over castratie/sterilisatie worden niet op de website vermeld

Gegevens met betrekking tot uw huidige situatie

Beantwoord onderstaande vragen alleen indien u uw Sennenhond rechtstreeks bij de fokker heeft aangeschaft
NB1: Fokker is iedereen die een nestje pups heeft (gehad), ongeacht op wat voor basis dit is (geweest)
NB2: De gegevens van de fokker worden NIET op de website vermeld, maar kunnen voor een juiste beeldvorming wél van belang zijn

Beantwoord onderstaande vragen alleen indien u uw Sennenhond uit het asiel heeft gehaald
NB: Veelal bent u verplicht om een hond die u uit het asiel heeft gehaald terug te brengen naar het asiel indien u zelf niet meer voor hem/haar kunt zorgen. Neemt u daarom eerst contact op met het asiel, voordat u uw Sennenhond hier aanmeldt voor herplaatsing!

Beantwoord onderstaande vragen alleen indien u uw Sennenhond via (particuliere) herplaatsing heeft gekregen

NB: De gegevens van de bij de herplaatsing betrokken personen/instanties worden niet op de website vermeld, maar kunnen voor een juiste beeldvorming wél van belang zijn


Onderstaande vragen zijn bedoeld om inzicht te geven in het gedrag en het karakter van uw Sennenhond en de manier waarop hij/zij met diverse veelvoorkomende situaties omgaat


Onderstaande vragen zijn bedoeld om inzicht te geven in de voeding, de verzorging en de gezondheid van uw Sennenhond


Onderstaande vragen zijn bedoeld om inzicht te geven in de reden(en) van de herplaatsing van uw Sennenhond en eventuele bijzonderheden die bij de herplaatsing van toepassing zijn


Om uw Sennenhond optimaal te kunnen presenteren verzoeken wij u om minimaal 3 en maximaal 5 duidelijke foto's met dit formulier mee te sturen. Zorg er voor dat de foto's zo groot mogelijk zijn, maar maximaal 1 MB per foto. Stuur alleen .jpg en .jpeg bestanden met dit formulier mee.


U bent nu klaar met het invullen van het formulier. Doe de beveiligings-check en klik daarna op de knop 'Verzenden' om het formulier definitief te verzenden.


Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com

Koop een Benno-boek en steun onze stichting!

Speciaal voor alle Berner-liefhebbers vragen wij jullie aandacht voor een uniek aanbod: in overleg met schrijfster Hermien Stok mogen wij als stichting de boeken van Benno de Berner te koop aanbieden. De verkoopprijs per boek bedraagt € 13,95 excl. verzendkosten en van elk boek dat via de stichting wordt verkocht, doneert Hermien maar liefst € 2,50 aan de stichting!

EXTRA: Hermien signeert alle boeken die via de stichting worden verkocht en wanneer je de boeken aan iemand cadeau wilt geven voor een speciale gelegenheid, dan is het zelfs mogelijk om er een persoonlijke opmerking/boodschap aan toe te voegen!

Een unieke kans dus om deze Berner-boeken te kunnen kopen! U kunt uw bestelling aan ons doorgeven door een e-mail te sturen naar: onze stichting

Benno het Bernertje

Benno het Bernertje

Benno de boevenvanger

Benno de boevenvanger

Benno en de hondendieven

Benno en de hondendieven

Benno op vakantie

Benno op vakantie

Benno en Sjanske

Benno en Sjanske