U kent 'm ongetwijfeld: de jaarlijks terugkerende Grote Clubactie. Via deze actie kunnen verenigingen en stichtingen loten verkopen, waarmee u leuke prijzen kunt winnen. Van de opbrengst van de lotenverkoop komt 80% ten goede aan de verenigingen en stichtingen, de overige 20% is bestemd om de kosten van de organisatie te dekken. Omdat het mogelijk is om online loten te verkopen is het meedoen aan de Grote Clubactie ook voor ons een interessante manier om wat extra geld in te zamelen voor de honden die via onze stichting in noodopvang en special care verblijven.

Via onze eigen actie-pagina op de website van de Grote Clubactie bieden wij u de mogelijkheid om online loten te kopen. Met deze loten kunt u leuke prijzen winnen én u steunt hiermee onze stichting.

De looptijd van de Grote Clubactie is beperkt, namelijk:

  • 2019: van 14 september tot en met 21 november
  • 2018: van 15 september tot en met 22 november

Maak ook kans op een geldbedrag van € 100.000, een auto of één van de vele andere prijzen, door onze stichting te steunen met de aankoop van één of meerdere loten.

Namens onze herplaatsers... bedankt voor uw steun!

Koop een Benno-boek en steun onze stichting!

Speciaal voor alle Berner-liefhebbers vragen wij jullie aandacht voor een uniek aanbod: in overleg met schrijfster Hermien Stok mogen wij als stichting de boeken van Benno de Berner te koop aanbieden. De verkoopprijs per boek bedraagt € 13,95 excl. verzendkosten en van elk boek dat via de stichting wordt verkocht, doneert Hermien maar liefst € 2,50 aan de stichting!

EXTRA: Hermien signeert alle boeken die via de stichting worden verkocht en wanneer je de boeken aan iemand cadeau wilt geven voor een speciale gelegenheid, dan is het zelfs mogelijk om er een persoonlijke opmerking/boodschap aan toe te voegen!

Een unieke kans dus om deze Berner-boeken te kunnen kopen! U kunt uw bestelling aan ons doorgeven door een e-mail te sturen naar: onze stichting

Benno het Bernertje

Benno het Bernertje

Benno de boevenvanger

Benno de boevenvanger

Benno en de hondendieven

Benno en de hondendieven

Benno op vakantie

Benno op vakantie

Benno en Sjanske

Benno en Sjanske